Sing bener kanggo saben irung wulu

Apa asu cilik utawa asu gedhe, kirik, geezers lawas, hoppers enom, chilblains lan buntelan energi - everyone pantes mundur mulyo lan aman. Apa sing katon gumantung saka kabutuhan saben kewan, lan mesthi beda-beda. Apa bedane ing kita snuggle dreamer Kita wis ngringkes kanggo sampeyan kene kabeh guwa cuddly lan kasur lan apa sing kudu mbayar manungsa waé kanggo.

Saben kanca sikil papat mbutuhake mundur sing becik kanggo ngisi daya baterei. Utawa sampeyan pengin nindakake tanpa amben anget karo kasur alus nalika sampeyan turu? Turu sing nyenengake uga penting kanggo kewan supaya bisa pas kanggo petualangan anyar ing dina sabanjure.

Guwa asu cocok banget kanggo kewan gedhe utawa cilik tanpa jas utawa wulu cendhak sing cepet beku. Ing interior mulyo saka snuggle dreamer sampeyan bisa cepet anget maneh ing sembarang wektu. Kanggo asu sing kuwatir, guwa kasebut minangka papan sing aman. Yen dadi kaku kanggo wong-wong mau, padha bisa nyusup adoh kanggo wayahe lan nonton hustle lan bustle saka njaba ing pangayoman saka gendheng / langit-langit. Banjur ana kanca sikil papat sing - kaya kita manungsa - ora bisa santai sawise dina sing nyenengake. Iki utamané bener kanggo asu enom, kirik lan wong-wong sing manggon ing kluwarga sibuk karo anak utawa pets liyane. Ing pangayoman saka guwa cuddly, padha bisa mundur saka gambar lan ngendhokke.

Sawise dina dawa kita ngarep-arep pungkasanipun sayah ing kursi. Njupuk turu dawa sawise mlaku dawa iku ganjaran sampurna kanggo asu - anget lan aman. Ora mung asu sing turu luwih apik snuggle dreamer dens snuggly, nanging uga master gegandhengan utawa Jeng, sing ora maneh kudu munggah maneh ing wayah wengi kanggo tuck asu shivering ing panggonan turu maneh. Lan sanajan kita tresna marang kewan kita, tangi ing tengah wengi amarga asu kita ora bisa ngaso bisa dadi ora bisa turu. Sampeyan mung nyadari sepira pentinge turu nalika sampeyan ora duwe!

snuggle dreamer Guwa utamane dicocogake karo kabutuhan asu lan dirancang supaya bisa digunakake - nanging ing wektu sing padha minangka sorotan desain nyata. Amarga penting kanggo kita nggawe produk khusus saka bahan sing berkualitas lan tahan lama. Sampeyan uga bisa ngatur maneh saben unsur ing toko online kita. siji snuggle dreamer Guwa cuddly kasusun saka telung bagean: tutup kalebu "atap", bantalan njero lan tabung, sing ngidini asu sampeyan menek menyang guwa cuddly lan nutupi dhewe.

Referensi kasebut

Sarung selimut kasedhiya ing macem-macem varian, warna lan bahan sing bisa dicuci. Kita wis milih kanggo mung nggunakake bahan sintetik supaya ing snuggle dreamer kurang sensitif marang rereget lan ambu ora enak. Tutup uga bisa dicopot lan bisa dicuci nganggo mesin kanthi suhu 40 derajat banjur garing (mung kajaba: CaptainFluffy, aja nganti garing). Amarga kebersihan iku kudu ing papan turu! matur nuwun kanggo snuggle dreamer Lapisan sing Gampang Diresiki ing model Klasik, SuperfyZipOff, FreshCave lan CaptainFluffy, reregetan entheng uga bisa gampang dibusak nganggo kain lembab.

Kasur 

Bantal njero kasedhiya ing rong varian: versi standar sing rada murah diisi karo curl poliester utawa flakes busa visco. Kasur karo poliester curls tansah mbalekake wangun (sanajan sawise turu dawa). Kanggo mbandhingake: ora kaya kasur liyane kanthi serat sing alus, keriting poliester mesthekake yen bantal tetep akeh luwih suwe lan ora ambruk. Lan kanthi cara: Sampeyan uga bisa nemtokake jumlah ngisi bantal kanthi zipper.

Bantal njero ortopedi diisi meh eksklusif karo flakes busa Visco lan proporsi cilik poliester curls supaya luwih gampang goyang. umpluk memori nyaman iki banget meksa-relieving kanggo utomo lan joints ing comparison lan mulane wis digunakake ing kasur kanggo kita manungsa kanggo taun. Sampurna kanggo wong tuwa lan asu sing duwe masalah tulang belakang lan sendi. Bantal batin iki uga bisa kneaded kanthi bener yen perlu, supaya flakes umpluk Visco ngeculke maneh lan tetep apik lan alus lan ora ambruk.

Guwa asu kita kasedhiya kanggo asu cilik, gedhe lan, mesthi, ukuran medium ukuran M, L, XL lan XXL. Diwiwiti kanthi diameter 65 cm, luwih saka 89 cm kanggo asu ukuran medium nganti guwa asu XXL kanthi diameter 113 cm kanggo asu gedhe kanthi dawa mburi nganti 90 cm. Kanggo sing bener snuggle dreamer Kanggo nemokake ukuran sing pas kanggo asu sampeyan, kita wis nggawe grafik ukuran. Sampeyan bisa nemokake iki ing situs web kita ing https://www.snuggle-dreamer.rocks/groessentafel/. Tabel minangka panuntun babagan ukuran sing cocog kanggo kekasihmu. Ing toko online kita, dimensi uga diwenehake kanggo saben produk. Dadi yen sampeyan wis duwe guwa asu, sampeyan bisa ndeleng bantal asu sing pas.

Saben asu beda-beda, nanging ana sing cocok kanggo saben wong snuggle dreamer guwa. Kita duwe model lan varian sing beda banget kanggo sampeyan milih saka: The snuggle dreamer Guwa asu uga beda-beda ing babagan tingkat kehangatan. Model kita DandyDenim, Klasik lan SuperfyZipOff luwih anget. Model CaptainFluffy uga cocog kanggo kewan kanthi syarat panas sedheng lan guwa FreshCave kanggo kabeh kanca sikil papat sing seneng banget kanggo turu. Bebas bae kanggo nelusuri liwat pilihan produk kita. Kita duwe macem-macem bahan, warna, ukuran - saben asu nemokake guwa sing bener.

Kajawi kabetahanipun kanca ingkang kaki sekawan, punika ugi gadhah peran, tamtu kemawon guwa kedahipun: ing salebeting pundi? Amarga ing taman utawa ing teras, bahan sing luwih kuat lan opsional uga anti banyu utawa tahan cuaca kanggo guwa ruangan mesthi kudu! Mesthi wae kabeh snuggle dreamer uga gampang dicuci ing mesin cuci. Kanggo sing keganggu karo rambut asu, disaranake cocog karo warna jas njero lan bahan njaba karo jas asu. Rambut asu meh ora katon. Kabeh bahan saka snuggle dreamer Guwa kasedhiya ing macem-macem variasi warna, saka ngendi sampeyan bisa milih kanthi individu.

Nanging sampeyan ora mung duwe akeh pilihan nalika nerangake materi saka guwa cuddly: Yen sampeyan pengin nyoba apa produk kita pas karo darling utawa yen sampeyan wis duwe guwa asu, sampeyan bisa milih produk kita saka Dellbar dening snuggle dreamer katon watara Utawa kepiye babagan bagean ekstra snuggleness kanggo kekasihmu? Sawetara model kita super alus & super alus, kayata varian CaptainFluffy. Lan piye wae sampeyan entuk soko. Sawise kabeh, iku mung gambar lucu nalika asu katon metu saka guwa karo mripat marem. Sing santai kita langsung! Nalika asu kita seneng, kita uga.

Kanthi snuggle dreamer Iku kabeh diwiwiti karo guwa cuddly - nanging kita wis ajeg ditambahi jangkauan kita wiwit iku. Pisanan karo varian "Topless" saka guwa kita: CaptainFluffyTopless lan FreshTopless - bantal utawa kasur asu tanpa tutup ukuran M, L, XL lan XXL (kanggo asu gedhe banget). Nanging comfort tetep padha. Amarga malah karo kasur asu iki sampeyan duwe pilihan antarane standar lan kasur ortopedi. Tambahan paling anyar kanggo sawetara kita yaiku Dellbar miturut baris produk snuggle dreamer, kang kalebu amben asu lan kranjang asu karo pelek dhuwur ing macem-macem ukuran lan werna. Kranjang utawa bantal asu utawa amben asu saka Dellbar dilengkapi bantal ortopedi sing alus. Bantal wis dikembangake khusus kanggo kabutuhan asu kanthi panjaluk dhuwur. Sampeyan duwe pilihan ing antarane limang warna sing apik: abu-abu klasik, kuning cerah utawa beige klasik?

Nalika nerangake warna, sampeyan ora bisa milih: pilihan kita saka dara modern nganti abu-abu klasik, ireng utawa coklat nganti kuning utawa jambon padhang. Amarga sing paling apik kanggo asu sampeyan uga bisa katon apik, sawise kabeh bantal asu, kranjang, kasur asu lan guwa asu biasane ana ing papan sing penting ing ruang tamu utawa kamar turu. Kita pengin nggabungake fungsi lan desain. Produk kita kudu nggawe sampeyan lan asu seneng!

Ya mesthi! Referensi saka snuggle dreamer bisa dicopot lan mesthi bisa dicuci. Ing toko online, sampeyan uga bisa pesen kabeh tutup ing kabeh ukuran - yen sampeyan pengin ngganti - contone saka werna abu-abu nganti biru. Lan amarga iku utamané penting kanggo kita sing lan asu njaluk soko saka snuggle dreamer Yen sampeyan duwe guwa asu lan bantal asu, sampeyan uga bisa pesen unsur individu liyane saliyane kanggo tutup: kayata bantal njero, tabung lan malah bahan ngisi.

Kucing pantes kepenak kaya asu! Lan mesthi guwa asu kita uga cocok minangka guwa kucing. Kucing seneng golek papan sing mulyo kanggo mundur, lan dheweke milih kothak karton minangka kerajaan cilik. Ana sing luwih nyaman lan seneng nalika guwa asu dadi guwa kucing. Disaranake ukuran paling cilik kanggo asu cilik, ukuran M, minangka area turu lan dolanan favorit kucing.

Guwa asu lan kasur asu kita diprodhuksi ing negara EU lan dikirim minangka kiriman karo DHL sawise tuku. Apa asu cilik, asu gedhe, ukuran XL utawa XXL, kanggo njero ruangan, njobo, kucing utawa asu - sampeyan bakal nemokake produk sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan ing toko online. Telusuri toko kita saiki lan pesen kasur asu murah, guwa asu lan bantal asu kanthi online!